Lavašo popuri

Kaip užkandį įvairioms šventėms dažnai gaminu lavašą su įvairiais priedais. Fantazija čia beribė: galima panaudoti įvairius likučius, galima daryti griežtai pagal receptą… Jums pateikiu keturių rūšių lavašo lėkštę, iš kurios kiekvienas išsirinks savo favoritą.

DSCF3401

1 lavašas: smulkiai pjaustytos krabų lazdelės, majonezas, tarkuotas fermentinis sūris;

2 lavašas: lydytas sūrelis ( juo ištepti lavašą ),keptos morkos su svogūnais, smulkintas saulėje dž. pomidoras ir sūdyta lašiša;

3 lavašas: tarkuotas fermentinis sūris, kepti pievagrybiai su svogūnu, sauja kaparėlių ( nebūtinai ), majonezas;

4 lavašas: lydytas sūrelis ( juo ištepti lavašą ), smulkintas rūkytas kumpelis, ridikėliai ir agurkas.

Man papildomų prieskonių nereikėjo, nes visi naudoti produktai turėjo gan ryškų skonį, tik į keptus pievagrybius beriau pipirų.

Skanaus.