Užkandis su bri sūriu ir svogūnų čatniu
- Informacija
- Kategorija: Šalti
- Paskelbta: Ketvirtadienis, 2022 spalio 06 13:49
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 365
Man patinka gaminti užkandžius, o ypač vieno kąsnio. Tas kąsniukas turi būti išraiškingo skonio ir žinoma dailus.
Reikės:
ryžių trapučių,
svogūnų čatnio ( pirktinio ar naminio ),
bri sūrio,
vynuogių,
džiovintų alyvuogių ( nebūtina ),
žalumynų - aš naudojau sultenės lapelius.
Gaminti nieko nereikia. Tereikia viską sudėlioti: traputį aptepti čatniu, dėti žalumyno lapelį. Tuomet bri gabalėlį ir persmeigti smeigtuku su dž.alyvuoge ir vynuoge. Čatnį naudojau šiek tiek aštresnį, bet čia jau galima dėti tokį, kokį mėgstate.
Skanaus.