Lašišos suktinukas su sūrio mišiniu

Burnoje tirpstantis rūkytos lašišos užkandinis suktinukas su kreminio sūrio mase viduje. Pirmuoju šio užkandžio smuiku groja suktinukas, kurį galima papildyti įvairiausiais skoniais uždedant ant viršaus mėgstamą pagardą : avietę, gervuogę, marinuoto agurkėlio griežinuką..

IMG 9410

Reikės:

100 g rūkytos plonai pjaustytos lašišos filė,

1 virto kiaušinio,

100 g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio,

120 g tepamo varškės sūrelio be priedų,

mėgstamos duonos,

marinuotų svogūnėlių.

Kiaušinį smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su tarkuotu sūriu, tepamu varškės sūreliu. Lašišos gabalėlius ant maistinės plėvelės tiesti vieną šalia kito sudarant stačiakampį. Ties viduriu sudėti sūrio masę. Maistinės plėvelės pagalba susukti į suktinuką ir dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms.

Duoną supjaustyti arba kvadratėliais, arba išspausti skrituliukus. Lašišos suktinuką supjaustyti ne itin storais griežinėliais ir dėti ant duonos. Tupdyti marinuotą svogūnėlį ir persmeigti smeigtuku.

Skanaus.