Saldžiarūgštė kiauliena

Pagal šį receptuką esu kepusi vištieną, tad šį kartelį nusprendžiau išbandyti kiaulieną ir galiu pasakyti, kad skonis toks pats geras.
Naudojau kiaulienos sprandinę, bet drąsiai galite rinktis ir kitokią dalį.
P3220002
Reikės:
1kg sprandinės,
1 morkos,
miltų,
4 v.š. pomidorų padažo,
1 v.š. cukraus,
2 v.š. baltojo vyno acto,
2 v.š. sojos padažo,
pipirų,
aliejaus kepimui,
šiek tiek vandens padažo praskiedimui.
Kiaulieną supjaustome vieno kąsnio gabalėliais, galima juostelėmis, galima kubeliais. Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų, kiekvieną kiaulienos gabaliuką apvoliojame miltuose ir apkepame aliejuje. Atidedame. Morką susmulkiname ir apkepiname. Pasiruošiame saldžiarūgštį padažą: keptuvėje pakepiname kelis šaukstus miltų, dedame pomidorų padažą, sojos padažą, cukrų. Gerai išmaišome. Pilame actą ir gardiname pipirais. Jei padažas labai tirštas, pilame šiek tiek vandens. Į padažą sudedame apkeptą kiaulieną ir morkas.
Gerai išmaišome, kad kiekvienas mėsytes gabalėlis pasidengtų padažu.

Skanaus.