Įdaryti pievagrybiai

Man patinka maistas, kurį gali imti į ranką ir valgyti. Todėl įdaryti pievagrybiai idealus pasirinkimas tokiu atveju. Juolab, kad panaudoti galima įvairius mėsos, daržovių likučius.

DSCF3963

Reikės:

didelių pievagrybių,

fermentinio sūrio,

rūkytos vištienos,

svogūno,

majonezo.

Pievagrybių kotelius išpjauti padarant duobutę, į kurią bus dedamas įdaras. Svogūną susmulkinti ir apkepti. Tuomet suberti smulkintus kotelius ir apkepti. Keptas daržoves sumaišyti su smulkinta vištiena, suberti tarkuotą sūrį ( dalį pasilikti ) ir keletą šaukštų majonezo. Pievagrybių kepurėles pripildyti pasiruoštu įdaru. Ant viršaus užberti likusio sūrio ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 30-40 min, kol sūris pavirs gražia traškia kepurėle.

Skanaus.