Virtos vištienos salotos "Boružėlė"

Virtos vištienos švelnumas ir granatų sėklų maloni rūgštelė puikiai susidraugauja ir sukuria puikų skonį. O be to dar ir dailiai atrodo patiektos į stalą.

120315456 3463923403659744 2174994414938062302 n

Reikės:

virtos vištos krūtinėlės,

1 granato, 

1 morkos,

1 didesnio svogūno, 

100 g rudųjų pievagrybių,

majonezo,

saujelės juodųjų alyvuogių,

druskos, juodųjų pipirų,

2 v.š. aliejaus.

Virtą vištieną supjaustyti gabalėliais ir paskleisti serviravimo lėkstėje. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepti aliejuje pagardinus druska ir juodaisiais pipirais. Pievagrybius susmulkinti riekelėmis ir taip pat apkepti aliejuje. Vištieną padengti majonezo sluoksniu. Ant jos dėti pievagryvius, bei keptą morką su svogūnu. Aptepti majonezu ir gausiai apiberti granato sėklomis suformuojant kauburėlį. Alyvuogių pagalba šį raudoną kauburėlį paversti į boružėlę.

Palaikyti porą valandų šaldytuve.

Skanaus.