Čili troškinio panaudojimas
- Informacija
- Kategorija: Pusryčiai
- Paskelbta: Pirmadienis, 2014 birželio 02 13:11
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 1769
Kadangi pagaminau čili troškinio per daug, reikėjo sunaudoti jo likučius. Taip gimė idėja pagaminti nei tai picą, nei užkepėlę, tiesiog kepinuką iš sluoksniuotos bemielės tešlos ir likučių.
Reikės:
čili troškinio,
fermentinio sūrio ( naudojau čederį ),
sluoksniuotos bemielės tešlos lapelių.
Atšildžiau tešlos lapelius, ant jų gausiai dėjau čili torškinuko ir apibarsčiau tarkuotu čederiu. Kepiau 190 laipsnių orkaitėje apie 20min.
Labai skanu su šviežiais ridikėliais. Gavosi toks greitas, skanus pusryčių kepinukas.
Skanaus.