Apverstas ananasų tortas 2

Šis puikus tortas jau antrą kartą džiugina mano artimųjų gomurius http://www.karamelinedruska.lt/desertai/tortai/25-apverstas-ananas-tortas. Tik šį kartelį dariau šiek tiek pagal kitokį receptą, bet skonis buvo puikus.

18015716 1506987712705871 533236467 o

Reikės:

mėgstamo biskvito,

2 saujų džiovintų spanguolių,

didelės skardinės konservuotų ananasų žiedų,

1 kg kreminės varškės,

1 indelio Rududu ( ar panašaus tipo kremo ),

500 ml grietinėlės,

3 v.š. želatinos,

5 v.š. vandens.

Želatiną išbrinkinti vandenyje ir ištirpinti. Grietinėlę išplakti iki standumo, po šaukštą sudėti Rududu ir kreminę varškę. Želatiną supilti į paruoštą kremą.

Pasirinkto dydžio dubenį iškloti maistine plėvele, išdėlioti ananaso žiedus. Likusį ananasą susmulkinti ir sudėti į kremą. Taip pat sudėti spanguoles. Iš biskvito išpjauti apskritimą, kurį dėsite ant kremo, likusį biskvitą supjaustyti ir sudėti į kremą. Visą šią masę sukrėsti į paruoštą indą ir paspaudžiant uždengti biskvitu. Nakčiai atidėti į šaldytuvą. Prieš patiekiant apversti ant serviravimo indo ir nuimti maistinę plėvelę.

Skanaus.