Apverstas ananasų tortas 2
- Informacija
- Kategorija: Tortai
- Paskelbta: Antradienis, 2017 balandžio 18 16:44
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 2161
Šis puikus tortas jau antrą kartą džiugina mano artimųjų gomurius http://www.karamelinedruska.lt/desertai/tortai/25-apverstas-ananas-tortas. Tik šį kartelį dariau šiek tiek pagal kitokį receptą, bet skonis buvo puikus.
Reikės:
mėgstamo biskvito,
2 saujų džiovintų spanguolių,
didelės skardinės konservuotų ananasų žiedų,
1 kg kreminės varškės,
1 indelio Rududu ( ar panašaus tipo kremo ),
500 ml grietinėlės,
3 v.š. želatinos,
5 v.š. vandens.
Želatiną išbrinkinti vandenyje ir ištirpinti. Grietinėlę išplakti iki standumo, po šaukštą sudėti Rududu ir kreminę varškę. Želatiną supilti į paruoštą kremą.
Pasirinkto dydžio dubenį iškloti maistine plėvele, išdėlioti ananaso žiedus. Likusį ananasą susmulkinti ir sudėti į kremą. Taip pat sudėti spanguoles. Iš biskvito išpjauti apskritimą, kurį dėsite ant kremo, likusį biskvitą supjaustyti ir sudėti į kremą. Visą šią masę sukrėsti į paruoštą indą ir paspaudžiant uždengti biskvitu. Nakčiai atidėti į šaldytuvą. Prieš patiekiant apversti ant serviravimo indo ir nuimti maistinę plėvelę.
Skanaus.