Kitoks tinginio variantas

Tinginį mėgsta visi. Šį kartą jis gavosi šiek tiek kitoks ir sluoksniuotas, bet labai gardus.

IMG 0794

Reikės:

1 pokelio arbatinių sausainių,

1 pokelio kakavinių sausainių,

200 g kambario temperatūros sviesto,

150 g braškių uogienės,

200 ml šilto pieno,

100 g juodojo šokolado,

150 ml grietinėlės.

Kambario temperatūros sviestą gerai išsukti su braškių uogiene. Kiekvieną sausainį trumpam pamerkti į šiltą pieną ir sluoksniuojant pertepti sviesto ir uogienės kremu. Sausainius kaitalioti, kad gautųsi šviesus - tamsus. Formuoti po šešis sausainius bokštelius vieną prie kito, kol gausis ilgas pyragas. Visą paruoštą pyragą aptepti kremu ir pastatyti į šaldytuvą porai valandų. Grietinėlę pakaitinti su šokoladu ir šia mase apipilti pagamintą tinginį. Palikti dar valandai šaldytuve.

Skanaus.

IMG 0798