Karšti riestainių sumuštiniai

Nors Kazimiero mugė Kaune praėjo, bet spintelėje gulėjo du pamiršti šios šventės atributai - du riestainiai. Šiek tiek kietoki, bet dar valgomi. Todėl nusprendžiau juos prikelti naujam, kiek kitokiam gyvenimui.

DSCF3808

Reikės:

2 didelių riestainių ( arba mažesnių, bet daugiau ),

maltos kiaulienos,

keleto pievagrybių,

sūrio,

prieskonių maltai mėsai.

Riestainius perpjauname išilgai ir per pusę. Ant kiekvienos puselės rankomis tepame su prieskoniais sumaišytą maltą kiaulieną plonu sluoksneliu. Ant viršaus dedame kelias riekeles pievagrybių ir užbarstome tarkuotu sūriu. 20 min įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje ir galime mėgautis šiltais sumuštiniais.

Skanaus.