Pupelių ir virtos vištienos salotos

  • Spausdinti

Mėgstu sočias salotas. Tokias rimtas ir gardžias. Dažnai gaminu su avinžirniais, bet šį kartą nusprendžiau į draugiją pasikviesti raudonąsias pupeles. Kad būtų greičiau naudojau konservuotas raudonąsias pupeles. Labai gardžiai suderėjo marinuotų pievagrybių rūgštelė, pupelės ir graikiniai riešutai. O vištiena tinka beveik prie visko.

99439965 593315077977181 3562897546395254784 n

Reikės:

2 skardinių kons. raudonųjų pupelių,

1 virtos vištos krūtinėlės,

1 indelio marinuotų pievagrybių,

100 g graikinių riešutų,

majonezo,

juodųjų pipirų.

Gamyba vyksta tikrai greitai. Tereikia susipjaustyti kubeliais vištieną ( ją viriau pagardinusi druska ir vištienos prieskoniais ). Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, graikinius riešutus šiek tiek palaužyti. Pupeles gerai nuvarvinti nuo skysčio. Viską sumaišyti su majonezu, pagardinti juodaisiais pipirais ir skanauti.

Skanaus.